Tulikivi-studio Varkaus

Varkauden Tulikivi-studiossa on nähtävillä useita erilaisia Tulikiven ja Kermansaven uunimalleja. Studiossa voit myös keskustella yhdessä myyjän kanssa, minkälainen tulisija olisi paras juuri sinun tarpeeseen. Kokenut henkilöstö tuntee toimivat ratkaisut monenlaisiin tilanteisiin ja osaa auttaa valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle.

Teemme myös maksuttomia kotikäyntejä

Joskus sopivan tulisijan valitseminen voi olla haastavaa. Silloin Tulikivi-edustaja tai uunimestari voi paikan päälle katsomaan ja auttamaan sopivan uunimallin valinnassa. Samalla voidaan varmistaa myös pohjaratkaisut. Kotikäynnit ovat maksuttomia.

Tulitikut käteen -periaate

Tulikivi-studio palvelee Tulitikut käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että palvelumme on kokonaisvaltaista ja siihen kuuluu tarvittaessa vanhan tulisijan purku, uuden suunnittelu, pohjalaatan teko ja uunin pystytys.

Tule käymään Tulikivi-studiossa Varkaudessa

Tulikivi-studiossa voit tutustua Tulikiven ja Kermansaven malliuuneihin, joiden avulla helpotat oman tulisijan valintaa. Myös kokenut henkilöstö neuvoo sinua oikein ratkaisun valitsemisessa. Tule käymään!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!