Laaja-alaisia palveluita rakentajille

Tulikivi-studio Varkaus

Varkauden Tulikivi-studiossa on nähtävillä useita erilaisia Tulikiven ja Kermansaven uunimalleja. Studiossa voit myös keskustella yhdessä myyjän kanssa, minkälainen tulisija olisi paras juuri sinun tarpeeseen. Kokenut henkilöstö tuntee toimivat ratkaisut monenlaisiin tilanteisiin ja osaa auttaa valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle.

Teemme myös maksuttomia kotikäyntejä

Joskus sopivan tulisijan valitseminen voi olla haastavaa. Silloin Tulikivi-edustaja tai uunimestari voi paikan päälle katsomaan ja auttamaan sopivan uunimallin valinnassa. Samalla voidaan varmistaa myös pohjaratkaisut. Kotikäynnit ovat maksuttomia.

Tulitikut käteen -periaate

Tulikivi-studio palvelee Tulitikut käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että palvelumme on kokonaisvaltaista ja siihen kuuluu tarvittaessa vanhan tulisijan purku, uuden suunnittelu, pohjalaatan teko ja uunin pystytys.

Tule käymään Tulikivi-studiossa Varkaudessa

Tulikivi-studiossa voit tutustua Tulikiven ja Kermansaven malliuuneihin, joiden avulla helpotat oman tulisijan valintaa. Myös kokenut henkilöstö neuvoo sinua oikein ratkaisun valitsemisessa. Tule käymään!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Instomark Oy
Pitkälänniementie 21
78500 VARKAUS

Y-tunnus: 21885178
Puh: +358405126703

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Instomark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.