Rakennesuunnittelu ammattitaidolla Varkaudessa

Insinööritoimisto Instomark Oy on vuosia alalla toiminut yritys, jonka erikoisosaamista ovat rakennus- ja rakennesuunnittelu. Varkautelainen toimisto on suuntautunut etenkin pientaloihin liittyviin projekteihin sekä haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien suunnitteluun ja urakointiin. Myös muun muassa omakotitalojen pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät kuuluvat toimenkuvaan. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kokenutta rakenne- ja rakennussuunittelua

Rakennussuunnittelulla tarkoitetaan yleensä rakennuksen rakenne- ja arkkitehtisuunnitelmia sekä taloteknisten järjestelmien suunnittelua. Työhön kuuluvat muun muassa rakenteiden suunnittelu ja yksityiskohdat. Kokenut rakennussuunnittelija hallitsee kaikki osa-alueet ja osaa luoda tarkat suunnitelmat, joiden avulla rakentaminen sujuu mutkattomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Varkaudessa toimiva Instomark Oy on toiminut rakennus ja rakennesuunnittelun parissa jo vuodesta 2008 asti ja toteuttanut sinä aika useita erilaisia suunnitelmia muun muassa pientaloja varten. Tarvittaessa kokenut ammattilainen toimii myös pääsuunnittelijana sekä vastaavana työnjohtajana rakennusurakassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!