Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Rakennesuunnittelu ammattitaidolla Varkaudessa

Insinööritoimisto Instomark Oy on vuosia alalla toiminut yritys, jonka erikoisosaamista ovat rakennus- ja rakennesuunnittelu. Varkautelainen toimisto on suuntautunut etenkin pientaloihin liittyviin projekteihin. Myös omakotitalojen pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät kuuluvat toimenkuvaan. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kokenutta rakenne- ja rakennussuunittelua

Rakennussuunnittelulla tarkoitetaan yleensä rakennuksen rakenne- ja arkkitehtisuunnitelmia sekä taloteknisten järjestelmien suunnittelua. Työhön kuuluvat muun muassa rakenteiden suunnittelu ja yksityiskohdat. Kokenut rakennussuunnittelija hallitsee kaikki osa-alueet ja osaa luoda tarkat suunnitelmat, joiden avulla rakentaminen sujuu mutkattomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Varkaudessa toimiva Instomark Oy on toiminut rakennus ja rakennesuunnittelun parissa jo vuodesta 2008 asti ja toteuttanut sinä aika useita erilaisia suunnitelmia muun muassa pientaloja varten. Tarvittaessa kokenut ammattilainen toimii myös pääsuunnittelijana sekä vastaavana työnjohtajana rakennusurakassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Instomark Oy
Pitkälänniementie 21
78500 VARKAUS

Y-tunnus: 21885178
Puh: +358405126703

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Instomark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.